RU
UK
Меню
Ефективні рішення для вашого врожаю
Зерноочисне обладнання від виробника
  • Ефективні рішення під ключі
  • Обладнання поставляється до 20 країн світу
  • Власне сучасне виробництво
Продукція
Продукція компанії «Агросепмаш» представлена великим вибором машин, включаючи насіннєочисні агрегати, пристрої для сортування зерна, віялки, аспіратори, круп'яне обладнання, установки для очищення сорго, рису, проса, сої та решти культур
Плоско-решітні скальператори
Барабанні сепаратори
Системи аспірації

Агросепмаш

Компанія «Агросепмаш» — це лідер зерноочисного обладнання в Україні. За кожним нашим продуктом стоїть злагоджена команда інженерів, конструкторів, технологів, виробничників та менеджерів. Власні розробки та патенти компанії, конструкторське бюро, технічний відділ, власні виробничі потужності та постійна модернізація — все це покликане забезпечити найякіснішою технікою для вирішення будь-яких завдань з урожаєм.    

Коротко про нашу продукцію

  1. Аеродинамічні сепаратори продуктивністю від 3 до 100 т/год, з інноваційними запатентованими технологіями, створені для якісного розподілу вихідного матеріалу на фракції, залежно від маси, розміру та форми зерна.
  2. Плоско-решітні скальператори продуктивністю від 5 до 70 т/год для попереднього, а також повноцінного первинного очищення матеріалу.
  3. Повітроочисні комплекси продуктивністю від 2700 до 7500 м3/год, що істотно знижують концентрацію різних забруднень у повітрі та у матеріалі, який переробляється, зменшують негативний вплив на організм персоналу.
  4. Барабанні сепаратори продуктивністю від 40 до 230 т/год, здатні обробляти будь-які сільгоспкультури, дають можливість встановлювати відповідний набір пробивних решіт і підбирати необхідні налаштування повітряного потоку.
  5. Конвеєрне обладнання, з асортиментом понад 500 найменувань, ідеальне для транспортування, обробки зерна та іншої сировини. Види конвеєрного обладнання «Агросепмаш»: стрічкові, пластинчасті, роликові, скребкові конвеєри, норія (ковшовий елеватор), гвинтові (шнекові) та ланцюгові конвеєри й конвеєрні лінії.
Вся продукція, що випускається, відрізняється надійністю та простотою у застосуванні, і має попит як на ринку України, так і у США, Канаді, Австралії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, Словаччині, Угорщині, Румунії та країнах Балтії. Техніка компанії «Агросепмаш» успішно застосовується і у дрібних фермерських господарствах, і на великих елеваторах та ХПП. Це стало можливим завдяки індивідуальному підходу та глибокому розумінню специфіки роботи. Ми допомагаємо точно підібрати техніку, яка забезпечить розв’язання всіх наявних проблем клієнта, пов’язаних із попереднім, товарним очищенням зерна та підготовкою посівного матеріалу. Аграрний ринок України до 2021 року представлений кількома компаніями: Агросепмаш, Харківський завод зерноочисного обладнання (ХЗЗО), Aeromex та ALMA. Наша компанія займає провідні позиції завдяки незмінно високій якості продукції та гнучкому, клієнтоорієнтованому сервісу, що підтверджується як сертифікатами якості, так і численними позитивними відгуками та рекомендаціями.
©2020–2023, компанія «Агросепмаш». Усі права захищені